Uniek in nederland: de tiny float

In samenwerking met Tiny Floats (ontwikkelaar), Waterstudio.NL (architect) en RNR Group (bouwer Superstructure) heeft W2 Support de Tiny Float gerealiseerd waarbij W2 Support het platform gebouwd, geleverd en gemonteerd heeft.

Een Tiny Float sluit goed aan op de Tiny housing movement die wereldwijd gaande is. Tiny housing is het antwoord op de vraag: “hoe kan ik een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk zetten”. Waarbij de Tiny Float een drijvende variant is gericht op recreatie op het water. Het biedt mensen die geen boot hebben maar toch graag in een waterrijke omgeving willen overnachten een mogelijkheid om ook op een jachthaven te verblijven. De fantastische plek zorgt, in combinatie met het exclusieve ontwerp met fantastisch terras en het uitzicht voor een unieke beleving met een uitzonderlijke sfeer.

De Tiny Float van veertien vierkante meter binnenruimte en een ruim terras van 20 vierkante meter biedt plaats aan maximaal vier personen en is van alle gemakken voorzien. De experimentele ark is klein, maar niet minder luxe. Er is zelfs een plek voor een boot.

Deze vakantiewoning is te boeken via Airbnb.nl en Booking.com.

www.tinyfloats.nl