Toegangsbruggen

Het oogpunt van elke jachthaven of afmeerplek

De toegangsbruggen zijn in verschillende breedtes en lengtes beschikbaar, zowel in staal als aluminium. Alle toegangsbruggen kunnen we ontwerpen naar de wensen van de klant en voorzien van diverse dekoplossingen.

Stalen toegangsbruggen worden voorzien van een gegalvaniseerde  laag of een coating, waarbij elke RAL-kleur mogelijk is. Aluminium toegangsbruggen worden onbehandeld geleverd, maar kunnen ook geverfd worden in elke gewenst kleur. De toegangsbruggen worden standaard voorzien van een hardhouten dek met antislip. Ook is het mogelijk om het dek uit te voeren met GVK-roosters, thermisch verzinkte stalen roosters, houtcomposiet of andere houtsoorten.

Toegangsbruggen met een steile helling worden tevens voorzien van een leuning. Grote bruggen waarbij een steile helling vindt kunnen worden voorzien van een kunststof antislip dek, welke W2 Support in haar assortiment heeft. Door het continue verbeteren van onze producten behouden wij het recht om de aanpassingen door te voeren in onze producten.